NY PÅ SITET? LÆS HER FØRST!

VIL DU HAVE DIN VARE SENDT? Læs mere HER.

SE ALLE DE VARER VI HAR TIL SALGBLOGGEN

Følg os på instagram! Følg mudanashi og få løbende opdateringer fra butikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være først til at få besked, når vi lægger nye varer på bloggen.

Muda Nashi er japansk og betyder "Intet Spild"

Nu sender vi til hele Danmark!

29. jul 2017 Tip en ven

I har efterspurgt det længe, og nu er vi igen klar til at sende pakker til hele landet! Jaaaa! Vi glæder os!!

Vi sender med DAO, som er en del billigere end Post Danmark. Langt de fleste pakker sender vi for 37 kr. Pakkerne kan afhentes i den nærmeste DAO pakkeshop, som ligger over det meste af landet. Du kan finde din nærmeste DAO pakkeshop HER. Ved helt små pakker kan du dog vælge at få dem leveret direkte til din dør. Shopper du for over 1200 kr. er levering til pakkeshop gratis!

Hvis du vil have en vare tilsendt, skal du først – og inden du indbetaler – ringe til os på 38 88 88 11. Svarer vi ikke, fordi der er travlt i butikken, kan du også maile os på mail@mudanashi.dk. Skriv dit telefonnummer, så ringer vi dig op! (OBS: vi svarer ikke på sms’er på vores mobilepaynummer)

Indtil videre tager vi kun imod betaling via mobilepay. Har du reserveret en vare her på sitet, skal beløbet være overført inden reservationen udløber. Har du set noget på instagram, som ikke er på sitet (og derfor ikke kan reserveres), lægger vi først til side, når betaling er modtaget.

Vi pakker og sender afsted så hurtigt, vi kan. Vi forsøger at afsende samme dag, men er der travlt i butikken, kan der godt gå en ekstra dag. Herefter er DAO 1-4 dage om at levere pakken. Modtager betaler selv for forsendelse og evt. retur.

Pakke

Se alle indlæg i kategorien EVENTS