Besøg vores nye webshop!
WWW.MUDANASHI.COM

Følg os på instagram! Følg mudanashi og få løbende opdateringer fra butikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være først til at få besked, når vi lægger nye varer på bloggen.

Muda Nashi er japansk og betyder "Intet Spild"

Ny webshop på www.mudanashi.com - og sidste uge med reservationer her på bloggen

2. maj 2019 Tip en ven

I 2010 lancerede vi vores reservationssystem, da mange af jer efterlyste en mulighed for at komme og prøve de varer, vi lagde op på hjemmesiden. Det blev hurtigt en succes og gennem de sidste 10 år har næsten 20.000 (!) fine genbrugsting fundet ny ejermand via bloggen.

Men tiderne skifter og vores nuværende blog har sine begrænsninger, så som at du ikke kan søge på varer, størrelser osv. – og skal scrolle nedover en masse solgte produkter. Der er også et stigende behov for at få varer tilsendt, og der kommer vores nuværende manuelle system lidt til kort.

Derfor har vi lavet www.mudanashi.com, vores nye webshop, som har været oppe i en måneds tid nu. Her kan du søge på mærker, størrelser og kategorier. Og du kan vælge IKKE at se alle de solgte varer, hvis du ønsker det. Vi sender for kun 37 kr. og køber du for over 1200 kr. er det gratis. Mange af vores stamkunder, der bor tæt på, vælger at købe i webshoppen for bagefter selv at hente varen i butikken. Og du er selvfølgelig også velkommen til at komme forbi og spørge på ting, du har set i webshoppen, hvis du vil prøve dem i butikken først. Det er ikke alle webshop-varer, vi har hængende fremme, men de befinder sig stadig på Godthåbsvej 11A :-)

I denne uge er det sidste gang, vi lægger nyheder op her på bloggen. Men du skal på ingen måde snydes for nye varer, da vi fremover kommer til at lægge nyt op på www.mudanashi.com flere gange ugentligt. Og får du vores nyhedsbrev, vil du også modtage en ugentlig reminder :-)

En kæmpe, kæmpe tak til alle jer der har benyttet jer af mudanashi.dk i alle disse år. Vi håber, I vil tage godt imod vores nye webshop og besøge den lige så flittigt! Og har du ris, ros eller forslag til forbedringer til vores nye shop, hører vi også meget gerne fra dig.

De allerbedste hilsner fra Nana og pigerne i muda nashi

Se alle indlæg i kategorien EVENTS