NY PÅ SITET? LÆS HER FØRST!

VIL DU HAVE DIN VARE SENDT? Læs mere HER.

SE ALLE DE VARER VI HAR TIL SALGBLOGGEN

Følg os på instagram! Følg mudanashi og få løbende opdateringer fra butikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være først til at få besked, når vi lægger nye varer på bloggen.

Muda Nashi er japansk og betyder "Intet Spild"

Indlevering af tøj

Trænger du til at få ryddet op i klædeskabet, kan du indlevere dit tøj hos os. Konceptet er nemt og enkelt. Vi taget tøjet i kommission, og du får 50% af salgsprisen, som vi beslutter i fællesskab. Vil du sælge dyrere ting, som f.eks. designertasker, kan vi aftale en fordeling, der er mere fordelagtig for dig.

Når tøjet er solgt, får du besked, og er du af én eller anden grund forhindret i at komme forbi butikken og hente penge, overfører vi til din konto.

Vi tager imod: tøj, sko, bælter, tasker, punge, smykker, solbriller og andre accessories. Under MÆRKER kan du læse om, hvilke designere, vi godt kan lide. Du kan også tage et kig på de varer, vi har her på sitet for at danne dig et indtryk af stilen. Under kategorien LIGE NU SØGER VI kan du følge med i, hvad vi er på udkig efter på det pågældende tidspunkt. Det er en god idé at tjekke her, før du kommer forbi, da vi får tilbudt meget tøj hver dag og derfor er nødt til at være meget selektive i udvælgelsen.

Du kan indlevere tøj alle ugens dage undtagen søndag, hvor vi holder lukket. Det er dog allerbedst, hvis du har mulighed for at indlevere mandag til torsdag, da vi godt kan have meget travlt både fredag og lørdag. Du skal i hvert fald være opmærksom på, at der kan være ventetid ved indlevering på disse dage. Og i enkelte tilfælde kan vi på disse to dage finde på at stoppe for indlevering, hvis der er travlt i butikken og mange, der indleverer samme dag.

Vi tager kun imod tøj i god stand. Desuden skal det være vasket/renset og strøget.