NY PÅ SITET? LÆS HER FØRST!

VIL DU HAVE DIN VARE SENDT? Læs mere HER.

SE ALLE DE VARER VI HAR TIL SALGBLOGGEN

Følg os på instagram! Følg mudanashi og få løbende opdateringer fra butikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være først til at få besked, når vi lægger nye varer på bloggen.

Muda Nashi er japansk og betyder "Intet Spild"

Om muda nashi

Ys2b5093

OM MUDA NASHI OG MUDANASHI.DK
Hos muda nashi sælger vi lækkert designergenbrug til kvinder fra en bred vifte af designere. Udvalget og udskiftningen i butikken er stort. Vi har altid mere end 100 forskellige mærker og får nye varer hver dag. Hvis du vil se, hvilke mærker, vi prioriterer og oftest har i butikken, kan du læse mere her.

Hver uge udvælger vi nogle af de bedste items, vi har fået ind, og lægger dem op på bloggen her. Og ser du noget, du bliver forelsket i, har du mulighed for at reservere det og på den måde holde på varen i 2 dage, så du har masser af tid til at komme forbi og prøve, uden der er en anden, der snupper den for snuden af dig!

Vi vil dog bede dig om KUN at reservere, hvis du er helt sikker på, du kommer forbi butikken, så varen ikke bliver hængt til side forgæves.

Det er en god idé at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsmail. Så får du nemlig helt automatisk besked, når vi har opdateret sitet og er på den måde først i køen til alle de gode sager! Du vil også blive inviteret til specielle events, førudsalg og meget mere.

Du kan også følge os på INSTAGRAM, som vi opdateret stort set dagligt. Vores instagram-navn er mudanashi.

Og husk…det er kun et lille udvalg af varer, vi viser her på bloggen. Vi har meget mere i butikken og får nye varer hver dag.

INDLEVERING AF TØJ
Hvis du vil indlevere tøj til os, foregår det på kommissionsbasis. Det kan du læse mere om under INDLEVERING AF TØJ.

HISTORIEN
Muda Nashi åbnede i august 2006 på Godthåbsvej på Frederiksberg. De første par år skulle du en tur forbi butikken, for at se alt vores tøj, men i marts 2009 startede vi denne blog, hvor vi begyndte at lægge nogle af de nye gode varer op. Herefter begyndte mange af vores kunder at ringe til os for at høre, om de kunne reservere de forskellige varer, og så blev vores reservationsfunktion født. Den har udviklet sig gennem årene og vi arbejder hele tiden på at forbedre systemet.

Vi ses i butikken!